Жалобы и отзывы » Магазины и торговля » Жалоба / отзыв: АЛЛО - Не можу повернути або обміняти товар | #8584

Жалоба / отзыв
АЛЛО
Не можу повернути або обміняти товар

«19» серпня 2022 року зробив замовлення в онлайн магазині (https://allo.ua) товар Планшет Apple iPad 10.2" (9th Gen) Wi-Fi 64GB Space Grey (MK2K3). «22» серпня 2022 року я отримав товар в магазині. Попередньо запустив, та перевірив чи немає битих пікселів на екрані та чи не має на товарі сколів або подряпин. Без активаціі пристрою по суті перевірити більше нічого не можна. Після того як я приїхав додому, активував пристрій, помітив, що якось дивно працює сенсор дисплея. Деякі літери на клавіатурі не працювали. Я запустив нотатник та почав проводити лінії зліва на право, лінії переривались трошки правіше середини екрана з самого верху до низу. Одразу поїхав знов в магазин, щоб обміняти товар, оскільки відповідно до ст. 9 ЗУ «Про захист прав споживачів» я маю 14 днів на обмін або повернення товару. Споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, в якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням.
Я був дуже здивований коли продавці магазину мені сказали, що ні, вони не можуть мені обміняти товар, тому що я вийшов з магазину, а не помітив це при консультантах. І єдине, що вони можуть зробити - це відправити товар до постачальника, а постачальник вже вирішить обміняє він товар, чи буде ремонтувати його. А найбільше вбиває термін цього дійства - до 180 днів. Це пів року!!! За цей час ця модель буде вже не актуальна. Та навіть як що буде швидше, мені не потрібен товар, який вже ремонтували. Відремонтовані гаджети Apple коштують значно дешевше.
Наразі, написав лист звернення до Юристів компанії Алло, та чогось чекаю, ніхто не реагує на моє звернення. Ні грошей, ні планшету.

Дата публикации:

Обидчик: АЛЛО

Страна: Украина   Область: Днепропетровская область   Город: Кам'янське
Адрес: Кам'янське
Телефон: 380931318784
Сайт:

Категория: Магазины и торговля

0 комментариев

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Пожалуйста, зарегистрируйтесь на сайте, это займет несколько секунд.




Быстрая регистрация через соцсети:
Войти через FacebookВойти через Google+Войти через ВКонтактеВойти через Яндекс