Жалобы и отзывы » Магазины и торговля » Жалоба / отзыв: Toshka.net.ua - Бракований товар | #8565

Жалоба / отзыв
Toshka.net.ua
Бракований товар


Обходьте стороною цей магазин!!! Ніколи не замовляйте тут!!! Найгірший магазин, найгірша якість!!! Вони працюють лише із сайтом, соціальних мереж у них немає ( мабуть, щоб менше поганих відгуків писали, адже я вже знайшла їх дуже дуже багато) Тут немає ніяких якісних і сертифікованих товарів!!!
Робили замовлення ми в цьому магазині, прислали брак, ні повернення коштів, ні ремонт іграшки ніхто оплачувати нічого не збирається. Тут найгірша якість. І непривітні, не ввічливі продавці. Прошу Вас ніколи тут нічого не замовляйте. Гарантійних талонів вони не кладуть у коробку на товар який у них замовляєш. Коли ти говориш з ними по телефону вони не дають сказати навіть слова.
Найгірший магазин серед усіх в яких я замовляла. Не йдуть на контакт. Історія така: зробила я замовлення в них на педальний трактор для дитини на день народження. Тепер у нас сльози дитини, ні подарунка, нічого!!! Продовжимо історію: Відповіли вони мені об 11 вечора на рахунок замовлення. Відправили накладеним платежем. Дитина тільки сіла проїхатися на ньому спав цеп. На наступний день я звернулася до них, до речі, додзвонилася не з першого разу. Проте відповідають вони на рахунок оформлення замовлення відразу. Мені чоловік (він власник магазину чи хто я так і не зрозуміла) відповів що в сервіс напише. Коли я запитала скільки чекати відповіді сервісу він відповів "не знаю". Як можна не знати, якщо ти працюєш в цьому магазині??? Короче людина зовсім не йде на контакт. Те що вони прислали мені бракований трактор , їм все рівно. Обмінювати вони не хочуть, гроші повертати не хочуть (я відправила їм трактор, типу на сервіс, вони обіцяли, що заберуть у той самий день які його і отримують, проте тягнули час спеціально, щоб пройшло 14 днів і вже не обміняти нічого неможливо). Телефонувала знову їм, взяли телефон, мабуть з 8 разу. Взагалі не рекомендую тут замовляти!!! Пришлють брак і ніхто потім не захоче ні йти на контакт з Вами, ні обмінювати, зовсім нічого. Це при тому що сам чоловік, з котрим ми переписувалися, мені сказав, що там реально бачить проблему. Я надіслала всі фото, відео як вони і попросили. На фото відразу були видні проблеми. Після мого відгуку про їх магазин на одному сайті зателефонувала жінка і почала кричати на мене типу "Що мені не подобається в їхньому магазині?" Трактор який нам відправили був бракований. Дитина , 15 кг прокаталася на ньому вдома (не виїжджаючи навіть нікуди) і просто почалися проблеми з ним. Хамське ставлення до покупців. Гарантійного талону не поклади, трактор зламаний відправили. Як він міг не прослужити навіть тиждень, якщо максимальна нагрузка у ньому 50 кг???
Моя Вам рекомендація, проходьте стороною цей магазин. Не замовляйте тут нічого. Краще прочитайте відгуки про нього відразу. ( Про дитячий візочок, стільчик і ще купа ситуацій, які вони так вміло приховують) і говорять що проблем у них не буває.

Жалоба-отзыв: Toshka.net.ua - Бракований товар.  Фото №1  Жалоба-отзыв: Toshka.net.ua - Бракований товар.  Фото №2  Жалоба-отзыв: Toshka.net.ua - Бракований товар.  Фото №3 
Дата публикации:


0 комментариев

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Пожалуйста, зарегистрируйтесь на сайте, это займет несколько секунд.




Быстрая регистрация через соцсети:
Войти через FacebookВойти через Google+Войти через ВКонтактеВойти через Яндекс