Жалобы и отзывы » Магазины и торговля » Жалоба / отзыв: Інтернет-магазин Kindly Tech - Шахраї | #8828

Жалоба / отзыв
Інтернет-магазин Kindly Tech
Шахраї

Найгірший магазин з тих, де моя родина що-небудь купувала.
Моя мати замовила там ортопедічний ортез. Менеджер швидко перезвонив, підтвердив наявність і запропонував змінити варіант на оплати з накладного переказу на передплату банківською картою. Після проведення платежу на 160 грн 22 березня 2023 року ні підтвердження про оплату ні повідомлень про доставку не приходило, доки не зателефонували самі. Отримали підтвердження оплати на словах і обіцянку, що отримаємо замовлення через декілька днів. Через декілка днів нічого не змінилося. Задзвонив до магазину отримали чергову обіцянку і нульовий результат.
Пройшло більше місяця і прийшло повідомлення про надходження посилки, в посилці був інший ортез і рахунок на доплату 190 грн! По телефонам, вказаним на посилці (аналогічним телефонам на сайті) дозвонитися в цей раз не змогли.
Не говорячи про моральну шкоду від всіх цих дій і відсутність необхідного хворій людині засобу хочу поцікавитися: скільки грошей ви вклали в просування свого сайту і контекстну рекламу (яка потім місяць переслідувала мою мати в інтернеті), що дозволяєте собі отримання таких відгуків? І чи власник сайту хочь іноді читає відгуки про роботу своїх робітників?

Жалоба-отзыв: Інтернет-магазин Kindly Tech - Шахраї.  Фото №1  Жалоба-отзыв: Інтернет-магазин Kindly Tech - Шахраї.  Фото №2 
Дата публикации:

Обидчик: Інтернет-магазин Kindly Tech

Страна: Украина   Область: Одесская область   Город: Одесса
Телефон: 0980917100, 0662522017
Сайт:

Категория: Магазины и торговля

0 комментариев

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Пожалуйста, зарегистрируйтесь на сайте, это займет несколько секунд.




Быстрая регистрация через соцсети:
Войти через FacebookВойти через Google+Войти через ВКонтактеВойти через Яндекс