Жалобы и отзывы » Магазины и торговля » Жалоба / отзыв: ФОП ЧОРНИЙ РОМАН ВЯЧЕСЛАВОВИЧ м. Запоріжжя - ШАХРАЙСТВО ПІД ВИГЛЯДОМ РОБОТИ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ | #8470

Жалоба / отзыв
ФОП ЧОРНИЙ РОМАН ВЯЧЕСЛАВОВИЧ м. Запоріжжя
ШАХРАЙСТВО ПІД ВИГЛЯДОМ РОБОТИ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ

Хочу донести информацію про групу шахраїв, які працюють під виглядом легального інтернет-магазину Globus-shop, що має "кол-центр" (тел.+38 (067) 564-12-60, +38 (099) 357-18-20).
Схема роботи наступна:
Після оформлення замовлення в інтернет магазині https://globus-shop.co.ua/ та оплаті товару шахраї з м. Запоріжжя (ФОП Чорний Роман Вячеславович, карта 5363 5420 1612 0579.) відправляють поштою дешевий китайський товар, що повністю не відповідає інформації на сайті продавця! Грошові кошти не повертають та оформити повернення відмовляються. По факту надсилаються товари, ринкова ціна яких втричі менша. При цьому працівники кол-центру повідомляють, що повернення можливі лише після погодження з менеджером, який з Вами ніколи не зв'яжеться. Усі запити ігноруються, номери кол-центру дзвінки від постраждалих покупців більше не приймають. Обережно, під виглядом ФОП Чорний Р.П. , який здійснює господарську діяльність, працюють АФЕРИСТИ!!!

Дата публикации:


0 комментариев

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Пожалуйста, зарегистрируйтесь на сайте, это займет несколько секунд.




Быстрая регистрация через соцсети:
Войти через FacebookВойти через Google+Войти через ВКонтактеВойти через Яндекс