Жалобы и отзывы » Бизнес и финансы » Жалоба / отзыв: ТОВ СМС - СКАРГА на виробника ТОВ Системи модернізації складів (ТОВ СМС) | #5858

Жалоба / отзыв
ТОВ "СМС"
СКАРГА на виробника ТОВ "Системи модернізації складів" (ТОВ "СМС")

На адресу компанії ТОВ «Системи модернізації складів» (скорочено ТОВ «СМС» ) було здійснено декілька поставок металопрокату в листопаді 2017р. на умовах підписаного договору №33/22-11 від 22.11.2017р., згідно якого оплата вартості товару здійснювалась по факту поставки і перевірки продукції на складі ТОВ «СМС». Жодних претензій по кількості і якості кожної поставленої партії не виникало, про що свідчать оригінали підписаних документів представниками компанії ТОВ «СМС».
Через місяць після останньої поставки зателефонував дехто Олександр, який представився керівником служби безпеки ТОВ «СМС». Як потім вияснилось, Олександр В’ячеславович Дідик займає посаду системного адміністратора, розпочав у грубій формі пред’являти претензії щодо поставленого листового металу, який по його словам був частково порізаний і використаний у виробничому процесі. На наше прохання написати офіційного листа, нам скинули хімічний аналіз з невідомих зразків, який був зроблений через місяць після поставки товару без участі нашого представника, в приватній лабораторії без визначення до якої саме марки сталі належить зразок. Не дочекавшись офіційної відповіді на лист, Олександр почав систематично дзвонити і вимагати кошти, погрожувати і розповсюджувати брехливу інформацію в інтернеті. Офіційна відповідь на лист-претензію була відправлена на адресу ТОВ «СМС» одразу після отримання. На всі телефонні дзвінки системного адміністратора ТОВ «СМС» Олександра відповідали і спілкувались з ним завжди. Що цікаво, що керівництво компанії ТОВ «СМС» жодного разу не зателефонувало для вирішення даного питання! Натомість почались погрози особистої розправи з Директором, його близьких та рідних з боку представників невідомих осіб, які знову ж таки представились службою безпеки ТОВ «СМС», постійні дзвінки з вимаганням грошей (записи телефонних дзвінків можемо надати)!
Не радимо працювати з компанією ТОВ «СМС», яка веде свій бізнес сумнівними методами «90-х» і відкидаючи легітимні, не соромиться розповсюджувати інформацію в інтернеті, яка не відповідає дійсності.
Готуємо документи до суду для захисту прав, честі і гідності нашої компанії!

Дата публикации:

Обидчик: ТОВ "СМС"

Страна: Украина   Область: Киевская область   Город: Киев

Категория: Бизнес и финансы

0 комментариев

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Пожалуйста, зарегистрируйтесь на сайте, это займет несколько секунд.




Быстрая регистрация через соцсети:
Войти через FacebookВойти через Google+Войти через ВКонтактеВойти через Яндекс