Жалобы и отзывы » Магазины и торговля » Жалоба / отзыв: Toshka.net.us - Бракований товар | #8564

Жалоба / отзыв
Toshka.net.us
Бракований товар

Номер замовлення 29204
Педальный трактор WOOPIE Farmer GoTrac MAXI Red 28651
Обходьте стороною цей магазин!!! Ніколи не замовляйте тут!!! Найгірший магазин, найгірша якість. Вони працюють лише із сайтом, соціальних мереж у них немає ( мабуть, щоб менше поганих відгуків писали, адже я вже знайшла їх дуже дуже багато)
Робили замовлення ми в цьому магазині, прислали брак, ні повернення коштів, ні ремонт іграшки ніхто оплачувати нічого не збирається. Тут найгірша якість. І непривітні, не ввічливі продавці. Прошу Вас ніколи тут нічого не замовляйте. Гарантійних талонів вони не кладуть у коробку на товар який у них замовляєш. Коли ти говориш з ними по телефону вони не дають сказати навіть слова.
Найгірший магазин серед усіх в яких я замовляла. Не йдуть на контакт. Історія така: зробила я замовлення в них на педальний трактор для дитини на день народження. Тепер у нас сльози дитини, ні подарунка, нічого!!! Продовжимо історію: Відповіли вони мені об 11 вечора на рахунок замовлення. Відправили накладеним платежем. Дитина тільки сіла проїхатися на ньому спав цеп. На наступний день я звернулася до них, до речі, додзвонилася не з першого разу. Проте відповідають вони на рахунок оформлення замовлення відразу. Мені чоловік (він власник магазину чи хто я так і не зрозуміла) відповів що в сервіс напише. Коли я запитала скільки чекати відповіді сервісу він відповів "не знаю". Як можна не знати, якщо ти працюєш в цьому магазині??? Короче людина зовсім не йде на контакт. Те що вони прислали мені бракований трактор , їм все рівно. Обмінювати вони не хочуть, гроші повертати не хочуть. Телефонувала знову їм, взяли телефон, мабуть з 8 разу. Взагалі не рекомендую тут замовляти!!! Пришлють брак і ніхто потім не захоче ні йти на контакт з Вами, ні обмінювати, зовсім нічого. Це при тому що сам чоловік, з котрим ми переписувалися, мені сказав, що там реально бачить проблему. Я надіслала всі фото, відео як вони і попросили. На фото відразу були видні проблеми. Після мого відгуку про їх магазин на одному сайті зателефонувала жінка і почала кричати на мене типу "Що мені не подобається в їхньому магазині?" Трактор який нам відправили був бракований. Дитина , 15 кг прокаталася на ньому вдома (не виїжджаючи навіть нікуди) і просто почалися проблеми з ним. Хамське ставлення до покупців. Гарантійного талону не поклади, трактор зламаний відправили. Як він міг не прослужити навіть тиждень, якщо максимальна нагрузка у ньому 50 кг???
Моя Вам рекомендація, проходьте стороною цей магазин. Не замовляйте тут нічого. Краще прочитайте відгуки про нього відразу. ( Про дитячий візочок, стільчик і ще купа ситуацій, які вони так вміло приховують) і говорять що проблем у них не буває.

Жалоба-отзыв: Toshka.net.us - Бракований товар.  Фото №1  Жалоба-отзыв: Toshka.net.us - Бракований товар.  Фото №2  Жалоба-отзыв: Toshka.net.us - Бракований товар.  Фото №3  Жалоба-отзыв: Toshka.net.us - Бракований товар.  Фото №4  Жалоба-отзыв: Toshka.net.us - Бракований товар.  Фото №5 
Дата публикации:

Обидчик: Toshka.net.us

Страна: Украина   Город: Ірпінь
Телефон: 0671864773
Сайт:

Категория: Магазины и торговля

0 комментариев

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Пожалуйста, зарегистрируйтесь на сайте, это займет несколько секунд.




Быстрая регистрация через соцсети:
Войти через FacebookВойти через Google+Войти через ВКонтактеВойти через Яндекс