Жалобы и отзывы » Другое » Жалоба / отзыв: Северин В.П. Виталий - Мошенники в городе Мироновка | #2187

Жалоба / отзыв
Северин В.П. Виталий
Мошенники в городе Мироновка

Северин Василь Петрович, 28.03.1972р.н., проживаючий в місті Миронівка, Київської області по вул. Старченка, 7
тел: (096) 879-00-78 шляхом обману та зловживання довірою заволодів моїми грошима у сумі 2000 грн. (дві тисячі гривень), які були надані йому як завдаток для підготовки і доставки мені деревини, а саме дубу в місто Київ яка потрібна мені для опалення.
Знайшовши об’яву в Інтернеті (http://mironovka.ko.olx.ua/uk/obyavlenie/prodam-les-kruglyak-IDcXbQR.html#ab7211d4a3) відповідно якої пропонувався продаж лісу кругляку. Я подзвонив та домовився про зустріч, щоб впевнитись в якості та придбати деревину.
27.04.2015р. прибувши на місце, а саме: на пилораму розташовану Київській обл., Миронівський р-н., зустрівся там з двома чоловіками Северином В.П. та Віталієм (097) 449-29-26 які впевнили мене, що вони порядні люди і якщо я залишу їм завдаток у сумі 2000 грн. доставлять мені дрова для опалювання до 07.05.2015.
Дочекавшись зазначеного терміну я почав дзвонити Василю, щоб з’ясувати коли ж буде доставлена мені деревина, бо термін на який ми домовлялися вже минув, але на мої дзвінки по мобільному телефону він відповідати перестав. Як потім з’ясувалося він немає жодного відношення до пилорами і є звичайним шахраєм.

Дата публикации:


0 комментариев

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Пожалуйста, зарегистрируйтесь на сайте, это займет несколько секунд.




Быстрая регистрация через соцсети:
Войти через FacebookВойти через Google+Войти через ВКонтактеВойти через Яндекс