Жалобы и отзывы » Строительство и ремонт » Жалоба / отзыв: ФОП Подорожкин Андрей Викторович - Внимание мошенник ФОП Подорожкин Андрей Викторович | #7265

Жалоба / отзыв
ФОП Подорожкин Андрей Викторович
Внимание мошенник ФОП Подорожкин Андрей Викторович

Увага! Шахраї! ФОП Подорожкін Андрій Вікторович
Всі підприємці та фізичні особи які заключили угоди чи планують співробітництво з ФОП Подорожкін А.В.; юридична адреса: м. Суми вул. Інтернаціональна 43Б кв. 64, ІПН 2938422634, рахунок УкрГазБанку 260069244269802, e-mail: granit_bud@ukr.net, телефон (099) 264 00 49. Майте наше застреження: Вас заманять вигідними умовами, своєчасними розрахунками та іншим. В кінцевому результаті Ви отримаєте: додаткові умови про які не було оговорено, запевнення «ви працюйте, по закінченню за все заплатимо», з Вас вирахують всі витрати які можливо поніс ФОП Подорожкін А.В., а також ті які він не поніс але вирішив за потрібне вирахувати щоб знизити розрахунок або не розрахуватися взагалі. Це відноситься як до об´єктів в м. Суми так і до об´єктів в м. Конотоп, зокрема вул. Деповська, «Будівництво об´єктів військової бригади». ФОП Подорожкін А.В. тісно співпрацює з ТОВ «ТОПАЗ БІЛДІНГ» м. Суми, яке займається будівництвом багатоквартирних будинків. До команди шахрайського ФОП входять співробітники - Ірина Миколаївна тел. (099) 263 22 49, та виконроб Микола Миколайович (096) 653 36 18.
ФОП Подорожкін А.В. є співзасновником та директором Громадської Організації «Успішна Сумщина», ІПН 41067035, юридична адреса м. Суми, вул. Металургів 30, що не виключає також шахрайських дій з боку даної організації.
Застерігаємо всіх Підрядників та Замовників хто планує співробітництво з ФОП Подорожкін А.В. про шахрайські дії даної організації!!!

Дата публикации:


0 комментариев

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Пожалуйста, зарегистрируйтесь на сайте, это займет несколько секунд.




Быстрая регистрация через соцсети:
Войти через FacebookВойти через Google+Войти через ВКонтактеВойти через Яндекс