Жалобы и отзывы » Интернет » Жалоба / отзыв: Старун Катерина Олегівна, Панченко Микола - Старун Катерина Олегівна та Панченко Микола Шахраї на olx.ua | #5768

Жалоба / отзыв
Старун Катерина Олегівна, Панченко Микола
Старун Катерина Олегівна та Панченко Микола Шахраї на olx.ua

16.12.2017р. о 22.46год. вечора приходить приватне повідомлення на olx.ua (де я виставив на продаж сир чеддер та інше) з моб.тел: 0682813068 (як пізніше виявиться - шахрайка - Старун Катя - Viber)
(Здравствуйте. Хочу заказать 3 ящика. 24 кг. Звісно о такій год. я не відреагував на її повідомлення. На наступний день. Домовились про ціну: 175грн/кг × 24 = 4200грн. наложкою! Підходить? На olx.ua: Домовились. Город Лебедин Сумская область. Старун Екатерина. Нова почта 1. Тел 380682813086. 18.12.:Відправив накладним платежем на 4200грн. Декларацію скинув. Після прибуття товару в м. Лебедин, телефонує Старун Катя (ніби з роботи)і просить скинути ном.карточки приват банку, що хоче оплатити через приват24 кошти, щоб не платити % за повернення коштів і зняти заборону накладного платежа. Скидаю ном.картки..стою на Новій Пошті і чекаю гроші на приват24..тим часом пишу заяву на зняття наложки..черга(((в машині чекає дружина з 1.5річним сином), віддаю заяву дівчатам на зняття наложки на НП..грошей немає..На людській довірі йду до машини..На моб.додаток НП приходить повідомлення, що товар з м. Лебедин Старун Катериною Олегівною отримано... На телефонні дзвінки напротязі дня не відповідає..телефон ШАХРАЙКИ, яка скористалась моєю довірою і складеними обставинами до сих пір мовчить..
Історія даного шахрайства не закінчилась..тому що шахрайка Старун Катерина Олегівна працює в парі з Панченко Миколою моб.тел: 0988226250; 0987747292, який в той самий день замовляє в мене товару на суму: 20712грн в сусіднє місто Гадяч Полтавської обл. Наложкою! Але дякуючи сайту: zhalobi.com.ua і Google дали зрозуміти схему "кочівних шахраїв" (м. Гадяч; м. Лебедин; м. Миргород; м. Ромни))) які "сидять" на olx.ua та пересуваються по НП та Інтаймах і шахрайськими методами (входячи в довіру) обманюють людей!!! Заяву в поліцію написав!
P.S. Будьте пильні до даних осіб та таких ситуацій!

Дата публикации:


0 комментариев

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Пожалуйста, зарегистрируйтесь на сайте, это займет несколько секунд.




Быстрая регистрация через соцсети:
Войти через FacebookВойти через Google+Войти через ВКонтактеВойти через Яндекс